GYIK

Örömmel válaszolunk a kérdéseire

A női kannabisz növény elsősorban pszichoaktív vegyületének, a tetrahidrokannabinolnak (THC) köszönhetően vált közismertté. Azonban a növényben a THC-n túl több, mint 60 egyéb kannabinoid található, köztük a kannabidiol (CBD), amely jótékony hatásai miatt egyre több figyelmet kap a tudományos világtól.

A 0,2% -nál magasabb THC-tartalmú termékek illegális készítménynek minősülnek, azonban a THC-val ellentétben a CBD-nek nincsenek pszichoaktív tulajdonságai, így az ezekkel kapcsolatos visszaélésre sincs lehetőség. Nem minősül függőséget okozó anyagnak, valamint nem szabályozza a kábítószer-törvény sem. A HAPPY GARDEN termékeiben található THC koncentrátum a 0,2% határértéknél alacsonyabb, ennek ellenére nem ajánlhatjuk belső használatra.

Az internet tele van hasznos információkkal a témában. A felmerülő kérdésekre könnyen találunk választ egy egyszerű Google kereséssel, de akár a közeli könyvesboltot is érdemes meglátogatni.

Amíg a termék zárva van, garanciát vállalunk rá, hogy a THC-tartalom 0,2% alatti. Ilyen esetben nyugodtan mutassa meg a rendőrségnek a lezárt dobozt és a hozzá tartozó számlát, amelyet rendelése mellé kapott.

Minden növényünk Spanyolországból származik, amelyeket szakértői csapatunk kiemelkedő gondoskodással nevel a legmodernebb laboratóriumokban.

A sor hosszú, de a két legfontosabb tényező a következő:

  • A Happy Garden termékeiben található a legmagasabb a CBD koncentráció
  • Kender törzseink genetikáját a legkiválóbb szakemberek fejlesztették tökéletességig hosszú évek kitartó kutatásával, így garantálva az állandó minőséget és megbízhatóságot. Ez nem mást jelent, minthogy a nálunk való vásárláskor minden alkalommal ugyanarra a minőségre, ízre és élményre számíthat.